Underholdning/St.Hans-feiring

 

 

 

 

 

Kragerøfestivalen 2018 vil prege den særegne sommerbyen Sankthans-helgen 2018. Lørdag kveld – på selveste midtsommersaften – arrangeres en skikkelig St.Hans-fest med underholdning, diskotek, grilling og St.Hans-bål. Festen blir på Gunnarsholmen.

Underholdning:

Kyle Alessandro – våren 2017 var det en 10 år gammel gutt som sjokkerte dommerne i Norske Talenter med sin utrolig flotte versjon av Beyonce og SIA. Når Kyle Alessandro sang Alive av SIA ble dommerne så satt ut at Stian Blipp slo på gullknappen og sendte Kyle rett til semifinalen! Bjarne sa i semifinalen «Du e det vi leite etter, du er ett Talent», og det er noe som alle som ser Kyle Alessandro kan enes om. Kyle Alessandro er fra Steinkjer og har sunget og danset fra han var 1 år gammel. I løpet av vår 2017 ble Kyle Alessandro 11 år, deltok i semifinalen i Norske Talenter (hvor han kom på 3. plass). Sommer 2017 var ham i studio med superprodusentene og låtskriverne Erik Fjeld / Ida Wærdahl (personene bak låter for artister som låten High med Jesper Jenset og blant annet Elektrisk + Light It Up med Marcus & Martinus).

Resultatet ble sommerbangeren DIN SANG som ble sluppet 28. juli og fremført for første gang live på åpningsshowet i Norway Cup. Med seg på scenen hadde Kyle Alessandro med seg Surreal Crew (som også fikk gullknappen og gikk rett til semifinalen i Norske Talenter). Sammen leverte Kyle Alessandro og Surreal Crew ett kanonshow! http://www.kylealessandro.com/

Elly Ekkoer tidligere kjent for å være hypeman for Katastrofe og har blant annet skrevet låter for artister som Cir.cuz og Mo. Nå er tiden inne for at 24-åringen fra Telemark skal stå på egne bein.

DJ Samir Kristensen – Samir er fra Kragerø, har vært aktiv DJ i mange år og drevet med basic DJ’ing fra tidlig på 2000 tallet. Han har spilt på flere plasser rundt om i Norge og Østerrike. Han har også vært Resident DJ på diverse klubber fra tidlig 2005/2006, frem til vinteren 2010. I 2010  begynte han med faste oppdrag i Østerrike. Han har en enorm interesse for musikken sin, og tilbringer all sin ledige tid til å utvikle og spesialisere sin kompetanse innenfor musikk. Samir er en dyktig DJ. Han vet at en god opptreden krever et godt gjennomarbeidet show å tilby sitt publikum. Bare å glede seg! Musikk: Mainstream – House – Dance – Tech/funky house – Progressive etc.